HOVEDRETTER
FRANSK LANDKYLLING STEGT I ROTISSERIET
M/små ristede kartofler, blandet salat og tzatziki 195,-
STEGT FLÆSK
M/persillesovs & kartofler 185,-
rødbeder + 15,- sennep + 15,-
”SKOVSER MARIE”
Helstegt rødspætte m/smørsauce, persillesauce, kartofler & surt 295,-
”SKOVSER BURGER”
200 GR. hakket oksekød, masser af grønt og salat,
fritter & chilimayonnaise 160,-
M/bacon og ost + 20.- vegetarbøf + 15,-
BØF NICOLAI - ANGUS OKSEKØD
M/pomfritter, blandet salat og bearnaisesauce
200 GR. OKSEFILET 265,-
300 GR. RIBEYE 300,-
TAGLIATELLE MED MUSLINGER OG BACON
M/ Friske tomater og parmesanost 175,-
SVINEKÆBER BRASSERET I ÆBLECIDER
Serveret med sommerkål, gulerødder og ristede kartofler 225,-
CÆSAR SALAT M/ PLUKKET KYLLING
Romainesalat, cherrytomater, croutoner, bacon og parmesanost 175,-
SOMMERSALAT
Sprøde salater, bønner, croutoner, stegt oksefilet, nye kartofler, syltet rødløg og estragondressing 175,-
DAGENS RET
TIRSDAG
FRISKSTEGTE FRIKADELLER M/KOLD KARTOFFELSALAT, SALAT OG RØDBEDER 185,-
ONSDAG
WIENERSCHNITZEL M/BRASEDE KARTOFLER, GRØNNE ÆRTER OG SKYSAUCE 215,-
TORSDAG
MOULES ET FRITES M/HJEMMELAVET AIOLI 175,-
FREDAG
LAMMECULOTTE M/FLØDEKARTOFLER, SALAT OG MARINEREDE GRØNNE BØNNER 195,-
LØRDAG
MARINERET OKSEFILET M/GRØN SALAT, BAGT KARTOFFEL OG KRYDDERSMØR 195,-
HJEMMELAVET BEARNAISESAUCE +20,-
SØNDAG
STEGTE KYLLINGEOVERLÅR I ESTRAGON M/ HVIDE KARTOFLER OG GRØNTSAGER 185,-
DESSERT
TRE SLAGS OST M/SPRØDT, SØDT OG OLIVEN 95,-
CHOKOLADEKAGE M/ BAGTE BÆR OG VANILJEIS 90,-
PANDEKAGER M/VANILJEIS, CHOKOLADESAUCE OG RISTEDE NØDDER 85,-
VANILJEIS M/CHOKOLADESAUCE OG KNAS 75,-
KØBENHAVNERSTANG VANILJEIS M/ ANANAS OG VAFFEL 75,-
RØDGRØD M/ LETPISKET FLØDE OG KNAS 80,-
TIL DE SMÅ ”SKOVSERE”
SPAGHETTI M/KØDSAUCE 75,-
STEGT FLÆSK M/PERSILLESAUCE OG KARTOFLER 90,-
RØDSPÆTTEFILET M/FRITTER OG REMOULADE 90,-
BØRNEBURGER M/SALAT, FRITTER, KETCHUP OG MAYO 90,-
VANILJEIS M/CHOKOLADESAUCE 65,-
