A lá carte

FRANSK LANDKYLLING STEGT I ROTISSERIET

M/ hvide kartofler, agurksalat og skysauce    139.-

 

STEGT FLÆSK

M/ hvide kartofler og persillesauce   139.-

Rødbeder 8,- / Sennep  8,-

 

”SKOVSER MARIE”

Helstegt rødspætte M/ hvide kartofler, surt og smørsauce   179.-

                                                                                              Persillesauce +12,-

 

”SKOVSER BURGER”

200 gr. hakket oksekød, masser af grønt og salat,

  fritter og chili-mayonnaise   130.-

M/bacon og ost + 12.-

 

BØF NICOLAI. - ANGUS OKSEKØD

M/ sprød grøn salat, fritter og bearnaise

200 gr. Oksefilet            189.-

300 gr. Rib Eye               215.-

 

SPAGHETTI & CHORIZO

M/ stegt chorizo, friteret kapers, hjemmelavet tomatsauce og parmesan 135,-

 

Lammeskank

M/ grønne linser, vinter gtønt og rosmarinsky 165,-

 

CÆSAR SALAT

M/ stegt kyllingebryst, romainsalat, cherrytomater, bacon, croutons og parmesan   125.-

 

VINTERSALAT

M/ lufttørret skinke, sprøde salater, grønkål, valnødder, syltede pærer, rugbrødcroutons og sur/sødvinaigrette 125,-

Dagens ret

MANDAG

NYSTEGTE FRIKADELLER M/ hvide kartofler, stuvet kål og rødbeder 128.-

TIRSDAG

KREBINET M/ hvide kartofler, stuvet ærter og gulerødder og rødbeder  135,-

ONSDAG

WIENERSCHNITZEL M/ brasede kartofler, ærter, citron, peberrod, kapers, benfri sild og skysauce  175,-

TORSDAG

TAGLIATELLE M/ fisk og skaldyr  135,-

FREDAG

LAMMECULOTTE M/ flødekartofler, spørde grønne salater og tomatsalat 155,-

LØRDAG

MARINERET OKSEFILET M/ sprøde grønne salater, bagt kartoffel og kryddersmør 140.-

Hjemmelavet Bearnaise + 20,-

SØNDAG

GAMMELDAGS OKSESTEG M/ hvide kartofler, rosenkål, gulerødder og flødesauce samt ribsgele 135,-

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TIL DE SMÅ”SKOVSERE”

SPAGHETTI MED KØDSAUCE 60.-

RØDSPÆTTEFILET MED FRITTER OG REMOULADE 60.-

BØRNEBURGER MED SALAT, FRITTER, KETCHUP OG MAYONNAISE 60.-

 VANILJEIS MED CHOKOLADESAUCE  49,-