A lá carte

STEGT FLÆSK

MED PERSILLESOVS OG HVIDE KARTOFLER   135,-

RØDBEDER 8,- / SENNEP  8,-

 

FRANSK LANDKYLLING STEGT I ROTISSERIET

KOGTE KARTOFLER, SKYSAUCE MED FLØDE OG SYLTEDE AGURKER  139,-

Grøn salat +25,-

 

”SKOVSER MARIE”

HELSTEGT RØDSPÆTTE MED SMØRSAUCE, KARTOFLER OG SURT  179,-

PERSILLE SAUCE +10,-

                                                                

”SKOVSER BURGER”

200 GR. HAKKET OKSEKØD, MED MASSER AF GRØNT, POMFRITTER OG CHILI MAYONNAISE  125,-

BACON OG OST + 12,-

 

BØF NICOLAI - ANGUS OKSEKØD

MED POMFRITTER, GRØN SALAT OG BEARNAISESAUCE

200 GRAM OKSEFILET          189,-

300 GRAM RIBEYE                 215,-

 

PASTA med svampe OG TOMAT

PASTA MED TOMATFLØDESAUCE, SAUTEREDE SKOVSVAMPE  135,-

 

SPRÆNGT KALVESPIDSBRYST m. PEBERRODSAUCE

HVIDE KARTOFLER , KÅL OG BAGTE GULERØDDER  175,-

 

CÆSARSALAT MED KYLLINGEBRYST

ROMAINSALAT, TOMAT, RISTEDE CROUTONER, BACON OG FRISK PARMESAN  125,-                           

 

VINTER SALAT

 SPRØDE SALATER, LUFTTØRRET SKINKE, BAGT GEDEOST, VALNØDDER OG GRANATÆBLER   125,-  

Dagens ret

MANDAG

FRIKADELLER MED STUVET KÅL, HVIDE KARTOFLER OG RØDBEDER  128,-

TIRSDAG

KREBINET MED STUVEDE ÆRTER OG GULERØDDER, HVIDE KARTOFLER OG RØDBEDER  128,-

ONSDAG

WIENERSCHNITZEL MED BRASEDE KARTOFLER, GRØNNE ÆRTER OG SKYSAUCE  175,-

TORSDAG

DAGENS FISK – SPØRG DEN YDERST VENLIGE TJENER  145,-

FREDAG

LAMMECULOTTE MED FLØDEKARTOFLER TOMATSALAT  155,-

LØRDAG

MARINERET OKSEFILET MED BLANDET GRØN SALAT, BAGT KARTOFFEL OG KRYDDERSMØR  135,-

HJEMMELAVET BEARNAISESAUCE + 25,-

SØNDAG

GEILLET SVINEKOTELET MED SVAMPESAUCE, MED SVAMPESAUCE ,

SMÅ RISTEDE KARTOFLER OG 2 SLAGS LØG 135,-