Skovshoved Kros Menu

Forretter:

  1. Terrine de canard - Andeterrin med syltede grøntsager

  2. Soupe à l'oignon - Klassisk fransk løgsuppe med gratineret ost

  3. Salade Niçoise - Salat med tun, æg, oliven og grønne bønner

Hovedretter:

  1. Boeuf Bourguignon - Mør oksekød simret i rødvin med svampe og perleløg

  2. Coq au Vin - Kylling tilberedt i rødvin med svampe og bacon

  3. Filet de saumon - Laks med citron- og dildsauce, serveret med sæsonens grøntsager

Desserter:

  1. Tarte Tatin - Omvendt æbletærte med vaniljeis

  2. Crème Brûlée - Karamelliseret flødeskum med vanilje

  3. Mousse au Chocolat - Chokolade-mousse serveret med bær

Børnemenu:

  1. Croque Monsieur - Skinke- og ostesandwich

  2. Pâtes au beurre - Pasta med smør og parmesan

  3. Glace - Valgfri is

Velbekomme!