Skovshoved Kros Menu
Forretter:
Terrine de canard - Andeterrin med syltede grøntsager
Soupe à l'oignon - Klassisk fransk løgsuppe med gratineret ost
Salade Niçoise - Salat med tun, æg, oliven og grønne bønner
Hovedretter:
Boeuf Bourguignon - Mør oksekød simret i rødvin med svampe og perleløg
Coq au Vin - Kylling tilberedt i rødvin med svampe og bacon
Filet de saumon - Laks med citron- og dildsauce, serveret med sæsonens grøntsager
Desserter:
Tarte Tatin - Omvendt æbletærte med vaniljeis
Crème Brûlée - Karamelliseret flødeskum med vanilje
Mousse au Chocolat - Chokolade-mousse serveret med bær
Børnemenu:
Croque Monsieur - Skinke- og ostesandwich
Pâtes au beurre - Pasta med smør og parmesan
Glace - Valgfri is
Velbekomme!